National Anthem - Albania Anthem Native Text Şarkı Sözü

Hymni Kombtar
Rreth flamurit t prbashkuar,
Me nj dshir dhe nj qllim,
T gjith Atij duke iu betuar,
T lidhim besn pr shptim.
Prej lufte ve ay largohet,
Q sht lindur tradhtor,
Kush sht burr nuk friksohet,
Po vdes, po vdes si nj dshmor.
N dor armt do t'i mbajm,
T mbrojm Atdheun n do vend,
T drejtat tona ne s'i ndajm,
Ktu armiqt s'kan vend.
Se Zoti vet e tha me goj,
Q kombe shuhen prmbi dh,
Po Shqipria do t rroj,
Pr te, pr te luftojm ne.
Sent by Carlos Andr Pereira da Silva Branco

 

PAYLAŞ!

ADVERTISEMENT

İrfan Aslanhan ile Radyo Makinası